U bent niet ingelogd.
Inloggen

Studielast, lesrooster

De opleiding duur 1 jaar en de studielast is ongeveer 430 uren als onderstaand verdeeld:

  • Er zijn 16 online live bijeenkomsten van 7 uren (112)
  • Individuele docentcontacten 5 uur
  • Je hebt daarnaast concreet 4 uur per week beschikbaar om aan literatuurstudie en praktijkopdrachten te besteden (180)
  • In je eigen praktijk doe je diverse ervaringen op die samen voor ongeveer 125 uur per jaar tellen. Onder andere valt het ontwikkelen en uitvoeren van praktijkopdrachten hieronder.

Vaste docent is Eleonoor van Gerven (Slim! Educatief). Anneke Dekkers is de studiecoördinator. Met haar bespreek je, indien dat nodig is, de voortgang van je studie.

Omdat het voor steeds meer scholen moeilijk is om leraren een hele dag vrij te roosteren, worden voor dit traject in het schooljaar 2021-2022 de lessen op zaterdag verzorgd. Het voorlopig lesrooster voor het studiejaar 2021-2022 kun je HIER downloaden.

Online leren in een live setting
Voor ons als opleiders is het belangrijk om voor studenten een stabiel opleidingstraject te organiseren waardoor de continuïteit van de opleiding zoveel mogelijk gegarandeerd wordt. Ten gevolge van de Covid-19 Pandemie waarmee sinds maart 2020 mee te maken hebben, hebben we daarom besloten dat we voorlopig alleen online werken met studenten. Dit doen we in een live opzet met kleine groepen. Daardoor is er een optimaal niveau van directe interactie mogelijk.

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.