U bent niet ingelogd.
Inloggen

Studielast, lesrooster

Avondopleiding locatie Utrecht (Dinsdagavond)
De opleiding duur 1 jaar en de studielast is ongeveer 400 uren als onderstaand verdeeld:

  • Er zijn 32 bijeenkomsten van 3,5 uren (112)
  • Je hebt daarnaast concreet 4 uur per week beschikbaar om aan literatuurstudie en praktijkopdrachten te besteden (160)
  • In je eigen praktijk doe je diverse ervaringen op die samen voor ongeveer 120 uur per jaar tellen. Onder andere valt het ontwikkelen en uitvoeren van praktijkopdrachten hieronder.

Docent op de locatie Utrecht is Eleonoor van Gerven (Slim! Educatief) Op deze locatie is Anneke Dekkers de studiecoördinator. Met haar bespreek je, indien dat nodig is, de voortgang van je studie. 24 van de 32 avonden vinden plaats op onze fysieke leslocatie bij
Aristo Zalencomplex Brennerbaan 150, Utrecht (naast station Lunetten). 8 avonden vinden plaats online. daarvoor krijg je bij de start alle uitleg die daarvoor nodig is. Dit betreft de modules waarbij social distancing belemmerend werkt. De lessen zijn op dinsdagavond tussen 18.00-21.30 uur. Het voorlopig lesrooster voor het studiejaar 2020-2021 kun je HIER downloaden.

Dagopleiding locatie Amsterdam (Zaterdag)
De opleiding duur 1 jaar en de studielast is ongeveer 400 uren als onderstaand verdeeld:

  • Er zijn 16 bijeenkomsten van 7 uren (112)
  • Je hebt daarnaast concreet 4 uur per week beschikbaar om aan literatuurstudie en praktijkopdrachten te besteden (160)
  • In je eigen praktijk doe je diverse ervaringen op die samen voor ongeveer 120 uur per jaar tellen. Onder andere valt het ontwikkelen en uitvoeren van praktijkopdrachten hieronder.

Docent op de locatie Amsterdam is Eleonoor van Gerven (Slim! Educatief). Op deze locatie is Anneke Dekkers de studiecoördinator. Met haar bespreek je, indien dat nodig is, de voortgang van je studie.
12 van de 16 lesdagen vinden plaats op locatie Aristo Amsterdam Teleportboulevard 100, 1043 EJ Amsterdam (op loop afstand van station Sloterdijk). 4 lesdagen worden online verzorgd op de ingeroosterde dagen. Dat betreft de modules waarbij social distancing belemmerend werkt. De lessen zijn op zaterdag tussen 09.30-16.30 uur. Het voorlopig lesrooster voor het studiejaar 2020-2021 kun je HIER downloaden.

 

 

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.