U bent niet ingelogd.
Inloggen

Specialist Begaafdheid PO

 

Welkom op de informatiepagina's voor de opleiding Specialist Begaafdheid. Op de onderliggende pagina's vind je alle informatie over deze opleiding.

De specialist begaafdheid in het PO kan verschillende rollen vervullen. Dat kan variëren van gespecialiseerd leraar zijn in een plusklas, leraar met bijzondere taken in een reguliere klas, gespecialiseerd leraar in een voltijdssetting voor begaafdheidsonderwijs, gespecialiseerd leraarondersteuner in een regulier school (vergelijkbaar met de rol van de gedragsspecialist en de rol van de intern begeleider). Binnen de opleiding wordt aandacht besteed aan deze verschillende rollen. Dat betekent dat elke student de gelegenheid heeft om vanuit zijn eigen rol in de praktijk zowel theorie als praktijk kan benaderen. Daarbij is het zo dat we je leren om over de grenzen van je huidige rol heen te kijken zodat je ook voorbereid wordt op situaties die buiten je eigen comfortzone ligt.

Maak gebruik van de menustructuur aan de linkerkant van deze pagina voor het bekijken specifieke informatie over de opleiding Specialist Begaafdheid PO.

Alle lessen worden live online verzorgd in kleine groepen. De lessen zijn gericht op optimale kwalitatief hoogwaardige interactie. Daarom werken we alleen met kleine groepen.

 

Inschrijven

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.