U bent niet ingelogd.
Inloggen

Kosten

De kosten voor de opleiding bedragen € 3250,-. 

Op inschrijving en deelname aan de opleiding zijn de algemene voorwaarden van Slim! Educatief van toepassing. De opleiding gaat van start als er voldoende aanmeldingen zijn. Indien jij je inschrijft hoor je uiterlijk 1 augustus 2021 of de opleiding van start gaat.

Lerarenbeurs: 
M.i.v. 2012 is de lerarenbeurs alleen nog beschikbaar voor bachelor- en masterstudies. De opleiding Specialist Begaafdheid is geregistreerd als Post-HBO Registeropleiding bij de Stichting Post HBO Nederland en valt daarom niet onder de voornoemde bachelor of masteropleidingen. De landelijke overheid stelt derhalve geen lerarenbeurs ter beschikking voor onze opleidingen.

Studenten op leslocatie PPO Leiden
Deelnemers van PPO Leiden op de leslocatie Leiden ontvangen géén factuur van Slim! Educatief. Voor de financiële afhandelingen dienen zij zich tot hun werkgever en PPO leiden te wenden. 

Bijkomende kosten.
Voor een beperkt aantal artikelen dat relevant is voor je studie, geldt dat zij via de website zijn te downloaden. De studieboeken die op de literatuurlijst zijn opgenomen dien je zelf aan te schaffen. Je kunt deze boeken natuurlijk ook bij de bibliotheek lenen. Wie alle boeken zelf aanschaft en niet bij de bibliotheek leent moet rekenen op een bedrag van ongeveer € 250,- aan bijkomende kosten.

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.