U bent niet ingelogd.
Inloggen

Instroomeisen

Instroomeisen Leerroute Basisonderwijs

 • Je hebt een PABO-diploma of PA- of KLOS-akte.
 • Er is geen specifieke voorkennis over begaafdheid vereist.
 • Je bent werkzaam in het basisonderwijs in een van onderstaande functies:
  * Groepsleerkracht
  * Intern begeleider
  * Remedial teacher
  * Plusgroepleerkracht
  * Directeur
  * Bovenschools ondersteuner/begeleider

Algemene instroomeisen

 • Je kunt in je beroepspraktijk huiswerk- en toetsopdrachten uitvoeren voor de opleiding.
 • Tijdens de opleiding werken we met ZOOM als digitaal platform voor de lessen. Het is dus belangrijk dat je daarom gebruik kunt maken van een op internet aangesloten computer met een goede camera en geluidsverbinding.
 • Het is niet mogelijk om halverwege het studiejaar in te stromen in de opleiding. De leerlijn van de opleiding is verticaal georganiseerd. Daarom zijn de lesblokken zijn niet te volgen als korte 'cursus'. Aan de deelname voor een module is altijd de afronding van een voorgaand module een vereiste.
 • Wij willen graag een inclusieve opleiding zijn. Dat kan betekenen dat er van ons een andere inspanning verwacht wordt om het onderwijs voor jou effectief te laten zijn. We willen graag in overleg met jou beoordelen wat er nodig is en welke ondersteuning wij kunnen verwezenlijken. Mocht dit voor jou nodig zijn, neem dan voorafgaand aan je inschrijving contact met ons op. Dan maken we een afspraak om te zien wat voor jou en ons een best passende oplossing is.

Nota bene: Indien je in het verleden eerder bij Slim! Educatief of een andere opleidingsorganisatie een basis- of vervolgcursus hebt gevolgd en deze hebt afgesloten met een certificaat, geeft dit geen recht op vrijstelling voor modules maar wel op een voor jou verdiepende maatwerkopdracht.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.