U bent niet ingelogd.
Inloggen

Met welke docenten krijg je te maken?

Slim Educatief werkt alléén met docenten die een registratieprocedure hebben doorlopen bij VELON (Vereniging Lerarenopleiders Nederland) en elke vier jaar hun competenties aantonen in de prologatieprocedure van Velon.

  • Vaste moduledocent voor de opleiding Specialist Begaafdheid is Dr. Eleonoor van Gerven.
  • Anneke Dekkers MSEN is de studiecoördinator. Met haar bespreek je, indien dat nodig is, de voortgang van je studie. Zij is ook de begeleider die tijdens het start en middenassessment met je in gesprek gaat over je studievoortgang.
    Anneke Dekkers is tevens studiegroep begeleider. Vanuit die rol heeft elke student tijdens de studiegroepbijeenkomsten met haar te maken.
    Heb je vragen gedurende je opleiding over je studievoortgang of zijn er andere zaken die je met ons wilt bespreken omdat dit relevant is voor jou voor je functioneren in de opleiding dan kun je met Anneke Dekkers een afspraak maken. 
  • Anita de Jong MSEN is intervisiebegeleider. Elke student uit het traject voor leraren in het basisonderwijs krijgt tijdens de lesdagen waarop intervisie wordt gegeven met haar als vaste begeleider te maken.
  • Onder specifieke omstandigheden (bijvoorbeeld bij ziekte) kan het zijn dat lessen of lesonderdelen worden waargenomen door Anneke Dekkers MSEN, Anita de Jong MSEN, Patricia Versnel MSEN of door Annemieke Weterings-Helmons MEP. Zo voorkomen  we dat lessen uitvallen of verschoven moeten worden.

Eleonoor van Gerven

Anneke Dekkers

 Anita de Jong

 

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.