U bent niet ingelogd.
Inloggen

Kosten

Je gaat een studie-overeenkomst aan voor twee jaar. De kosten voor deze tweejarige opleiding bedragen voor het studiejaar 2024-2026 totaal € 3.850,-. Het volledige cursusgeld dient voorafgaand aan de eerste les van het eerste studiejaar te zijn voldaan. 
Op de inschrijving en deelname aan de opleiding zijn de algemene voorwaarden van Slim! Educatief van toepassing.
Conform de algemene voorwaarden van Slim! Educatief vindt bij voortijdig staken van de studie of het niet behalen van een diploma, geen restitutie van de studiekosten plaats.

Bijkomende kosten 
Voor een beperkt aantal artikelen dat relevant is voor je studie, geldt dat zij via de website zijn te downloaden. Daarvoor hebben wij de kosten voor de formele readerrechten aan de rechthebbende auteurs voldaan door deze af te dragen aan de Stichting UvO. Alle andere studieboeken die op de literatuurlijst zijn opgenomen dien je zelf aan te schaffen. Je kunt deze boeken natuurlijk ook bij de bibliotheek lenen. Wie alle boeken zelf aanschaft en niet bij de bibliotheek leent moet rekenen op een bedrag van ongeveer € 250,- aan bijkomende kosten.

 

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.