U bent niet ingelogd.
Inloggen

Met welke docenten krijg je te maken?

Slim Educatief werkt alléén met docenten die een registratieprocedure hebben doorlopen bij VELON (Vereniging Lerarenopleiders Nederland) en elke vier jaar hun competenties aantonen in de prologatieprocedure van Velon.

  • Vaste moduledocent voor de opleiding Specialist Dubbel bijzondere leerlingen zijn Dr. Eleonoor van Gerven en Annemieke Weterings-Helmons MEP.
  • Anneke Dekkers MSEN is de studiecoördinator. Met haar bespreek je, indien dat nodig is, de voortgang van je studie. Anneke Dekkers is tevens studiegroep begeleider. Vanuit die rol heeft elke student tijdens de studiegroepbijeenkomsten met haar te maken. 
  • Onder specifieke omstandigheden (bijvoorbeeld bij ziekte) kan het zijn dat lessen worden waargenomen door Anneke Dekkers of Anita de Jong. Zo voorkomen we dat lessen uitvallen of verschoven moeten worden.

Eleonoor van Gerven

Annemieke Weterings-Helmons

Anneke Dekkers

 

 

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.