U bent niet ingelogd.
Inloggen

Kosten

De kosten voor dit opleidings- en coachingstraject bedragen € 1750,-

Op inschrijving en deelname aan het traject zijn de algemene voorwaarden van Slim! Educatief van toepassing. De opleiding gaat van start als er voldoende aanmeldingen zijn. Let op, aan dit opleidings- en coachingstraject kunnen jaarlijks maximaal 8 studenten deelnemen! Indien jij je inschrijft hoor je uiterlijk 15 juli 2020 of de opleiding van start gaat.

Lerarenbeurs: 
M.i.v. 2012 is de lerarenbeurs alleen nog beschikbaar voor bachelor- en masterstudies. De cursus 'Het begeleiden van onderpresteerders' valt niet onder de voornoemde bachelor of masteropleidingen. De landelijke overheid stelt derhalve geen lerarenbeurs ter beschikking voor onze opleidingen.

Bijkomende kosten.
Voor een beperkt aantal artikelen dat relevant is voor je studie, geldt dat zij via de website zijn te downloaden. Daarvoor hebben wij de kosten voor de formele readerrechten aan de rechthebbende auteurs voldaan door deze af te dragen aan de Stichting Pro. Alle andere studieboeken die op de literatuurlijst zijn opgenomen dien je zelf aan te schaffen. Je kunt deze boeken natuurlijk ook bij de bibliotheek lenen. Wie alle boeken zelf aanschaft en niet bij de bibliotheek leent moet rekenen op een bedrag van ongeveer € 200,- aan bijkomende kosten.

Koffie, thee en lunch is niet inbegrepen in het cursustraject. Op al onze locaties kun je dat aanschaffen. Je mag het ook van thuis meenemen of in de nabijgelegen supermarkten je boodschappen doen.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.