U bent niet ingelogd.
Inloggen

Cursussen

Cursusaanbod 2022-2023

Studiejaar 2022-2023
Werk je voor een van onderstaande organisaties, dan kun je vanaf dit punt ook op de startpagina van hun cursussen komen:

Instroomvoorwaarden
In alle gevallen is de minimale inschrijfvereiste dat je een volledige bevoegdheid hebt behaald als leraar Primair Onderwijs.

Maatwerk op locatie
Zou je liever zelf een traject over het onderwijs aan begaafde leerlingen willen samenstellen zodat je dit kunt afstemmen op de behoeften van je eigen organisatie? Dat kan! Als je contact met ons opneemt dan kunnen we samen bekijken waar binnen je organisatie de belangrijkste educatieve behoeften liggen en hoe we in een maatwerktraject daarop het beste kunnen gaan aansluiten. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.

Wij wijzen er op dit punt op dat al onze werkzaamheden worden uitgevoerd onder de Algemene Voorwaarden van Slim! Educatief BV.

Contact

 

 

 

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.