U bent niet ingelogd.
Inloggen

Cursussen

Cursusaanbod 2019-2020 & 2020-2021

Studiejaar 2019-2020
Werk je voor een van onderstaande organisaties, dan kun je vanaf dit punt ook op de startpagina van hun cursussen komen:

Studiejaar 2020-2021 

 • Passend onderwijs
  Ieder jaar organiseren we zowel voor leraren uit groep 1-2 als voor leraren uit groep 3-8 de basiscursussen 'Passend onderwijs voor begaafde leerlingen / slimme kleuters' (3 hele dagen) . Deze cursussen starten éénmaal per jaar en worden altijd gegeven op onze vaste locatie in Utrecht. Het is niet meer mogelijk om nog deel te nemen aan de cursussen voor het huidige studiejaar.
  De inschrijving voor het studiejaar 2020-2021 is geopend op 1 januari 2020.
 • Rijk onderwijs aan begaafde leerlingen
  Deze verdiepingscursus gaat verder in op de thema's die in de basiscursus zijn aangeboden. De cursus start éénmaal per jaar en heeft een studielast van ongeveer 32 uur (4 bijeenkomsten van 3 uur). De cursus wordt gegeven op onze vaste locatie in Utrecht. Het is niet meer mogelijk om nog deel te nemen aan de cursussen voor het huidige studiejaar.
  De inschrijving voor het studiejaar 2020-2021 wordt geopend op 1 februari 2020.
 • Begaafde risicoleerlingen
  In deze verdiepingscursus staan twee thema's centraal: onderpresteren en dubbel-bijzondere leerlingen. De cursus start éénmaal per jaar en heeft een studielast van ongeveer 44 uur (4 bijeenkomsten van 3 uur). De cursus wordt gegeven op onze vaste locatie in Utrecht. Het is niet meer mogelijk om nog deel te nemen aan de cursussen voor het huidige studiejaar.
  De inschrijving voor het studiejaar 2020-2021 wordt geopend op 1 februari 2020.
 • Van Onderpresteren naar talentontwikkeling
  Deze cursus/coachingstraject duurt 8 avonden en heeft een studielast van 150 uur. Dit traject start éénmaal per jaar. Nadat het traject begonnen is is het niet meer mogelijk om nog in te stromen. Aan dit traject kunnen jaarlijks maximaal 8 studenten deelnemen. De inschrijving voor studiejaar 2020-2021 is geopend op 1 december 2019. 

Instroomvoorwaarden
In alle gevallen is de minimale inschrijfvereiste dat je een volledige bevoegdheid hebt behaald als leraar Primair Onderwijs.

Maatwerk op locatie
Zou je liever zelf een traject over het onderwijs aan begaafde leerlingen willen samenstellen zodat je dit kunt afstemmen op de behoeften van je eigen organisatie? Dat kan! Als je contact met ons opneemt dan kunnen we samen bekijken waar binnen je organisatie de belangrijkste educatieve behoeften liggen en hoe we in een maatwerktraject daarop het beste kunnen gaan aansluiten. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.

Contact

 

 

 

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.