U bent niet ingelogd.
Inloggen

Cursussen

Cursusaanbod 2019-2020

Ieder jaar organiseren we zowel voor leraren uit groep 1-2 als voor leraren uit groep 3-8 de basiscursussen 'Passend onderwijs voor begaafde leerlingen / slimme kleuters' (3 hele dagen) en de verdiepingscursus Rijk Onderwijs voor begaafde leerlingen in groep 1-8 (4 middagen). Deze cursussen starten éénmaal per jaar en worden altijd gegeven op onze vaste locatie in Utrecht. Er zijn voor deze cursussen echter geen studieplaatsen meer beschikbaar. Het is daarom niet meer mogelijk om je voor deze cursussen in te schrijven. 

Daarnaast starten we eenmaal per jaar met de cursus Van Onderpresteren naar talentontwikkeling. Deze cursus duurt 8 avonden en heeft een studielast van 150 uur.

Kies eerst waar jij meer over wilt weten. Klik vervolgens in de onderstaande opsomming op het thema waar je belangstelling naar uit gaat. Je schrijft je in via de pagina van de cursus van je keuze. 

Instroomvoorwaarden
In alle gevallen is de minimale inschrijfvereiste dat je een volledige bevoegdheid hebt behaald als leraar Primair Onderwijs.

Op locatie
Het is mogelijk om deze cursus ook op je eigen locatie te laten verzorgen, bijvoorbeeld als je met je hele team de cursus wilt volgen of als je binnen een bestuur of samenwerkingsverband graag een grote groep mensen geschoold wilt hebben. Als je dat wilt organiseren dan kun je het beste contact met ons opnemen zodat we in onderling overleg tot goede afspraken kunnen komen.

Maatwerk
Zou je liever zelf een traject over het onderwijs aan begaafde leerlingen willen samenstellen zodat je dit kunt afstemmen op de behoeften van je eigen organisatie? Dat kan! Als je contact met ons opneemt dan kunnen we samen bekijken waar binnen je organisatie de belangrijkste educatieve behoeften liggen en hoe we in een maatwerktraject daarop het beste kunnen gaan aansluiten. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.

Contact

 

 

 

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.