U bent niet ingelogd.
Inloggen

Webinars

Kennisinjectie 6 Hoe dan?! De organisatie van plusklasonderwijs

Doe mee en schrijf je in vóór 1 april 2024

15, 16 en 17 april 2024

Over plusklas onderwijs is veel te doen. Het heetste hangijzer is daarbij het antwoord op de vraag ‘voor wie is die plusklas nu eigenlijk bedoeld?’ Die vraag blijkt voor veel scholen tot hoofdbrekens te leiden. Als scholen eenmaal een selectieprocedure hebben ontwikkeld, dan blijkt die procedure niet altijd te leiden tot een situatie waarbij er een goede ‘match’ is tussen de geselecteerde leerlingen en het bedachte leerstofaanbod. Daarmee komt een tweede thema in beeld namelijk ‘Wat ga je dan aanbieden’ en daarop volgt de vraag ‘Hoe organiseer je dit aanbod?’
De drie sessies van deze kennisinjectie ‘de organisatie van plusklas onderwijs is bedoeld voor leraren met lef. Je gaat niet weg met pasklare antwoorden, maar krijgt de tools mee die je helpen om tot een betere match van leerlingen en leerstofaanbod te komen.

Aanmelden voor webinar

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.