U bent niet ingelogd.
Inloggen

Specialist Begaafdheid VO

Welkom op de informatiepagina's voor de opleiding Specialist Begaafdheid VO. Op de onderliggende pagina's vind je alle informatie over deze opleiding.


Het is op dit moment niet mogelijk om in te schrijven voor het studiejaar 2022/2023. Vanaf januari 2023 wordt inschrijven mogelijk voor 2023-2024.

De specialist begaafdheid in het VO kan verschillende rollen vervullen. In de praktijk zal de specialist begaafdheid binnen de organisatie vooral rollen vervullen die gericht zijn op het begeleiden van collega's bij het vormgeven aan onderwijs aan begaafde leerlingen. Een andere rol kan zijn dat de specialist begaafdheid betrokken is bij opzetten en ontwikkelen van speciale projecten voor begaafde leerlingen. Ook zien we dat in het VO de Specialist Begaafdheid rollen vervult als leerlingcoach.  

Binnen de opleiding wordt aandacht besteed aan deze verschillende rollen. Dat betekent dat elke student de gelegenheid heeft om vanuit zijn eigen rol in de praktijk zowel theorie als praktijk kan benaderen. Daarbij is het zo dat we je leren om over de grenzen van je huidige rol heen te kijken zodat je ook voorbereid wordt op situaties die buiten je eigen comfortzone ligt.

Maak gebruik van de menustructuur aan de linkerkant van deze pagina voor het bekijken specifieke informatie over de opleiding Specialist Begaafdheid VO.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.