U bent niet ingelogd.
Inloggen

Kosten en Certificaat

Kosten:
De kosten voor deze cursus bedragen € 625,-
Op inschrijving en deelname aan de opleiding zijn de algemene voorwaarden van Slim! Educatief van toepassing. De opleiding gaat van start als er voldoende aanmeldingen zijn. Indien jij je inschrijft hoor je uiterlijk 15 juli 2018 of de opleiding van start gaat.

Lerarenbeurs: 
M.i.v. 2012 is de lerarenbeurs alleen nog beschikbaar voor bachelor- en masterstudies. De cursus 'Rijk onderwijs voor begaafde leerlingen' valt niet onder de voornoemde bachelor of masteropleidingen. De landelijke overheid stelt derhalve geen lerarenbeurs ter beschikking voor onze opleidingen.

Certificaat:
Je kunt de cursus afronden met een certificaat als je zowel voldoende aanwezig bent geweest als dat je een praktijkopdracht hebt ingeleverd. De omschrijving van de praktijkopdrachten vind je straks op het besloten deel van de website. Je hebt een keuze uit vier verschillende opdrachten. Vanaf het begin van deze cursus werk je in de tijd tussen de bijeenkomsten aan de opdracht van je eigen keuze.
Aan het eind van de cursus lever je de opdracht in bij de docent. Dit doe je door gebruik te maken van de ‘Dropbox Praktijkopdrachten’. Je krijgt van de docent feedforward op de opdracht. Daarvoor werken we met vaste criteria voor elke opdracht. We benoemen twee aspecten die je heel sterk hebt uitgevoerd. Daarnaast benoemen we één aspect dat je verder kunt uitdiepen om jouw praktijkopdracht nog sterker te maken. Daarnaast nemen we in je opdracht zelf korte feedforward vragen op. Dit zijn oplossingsgerichte vragen die je helpen de diepgang van je opdracht te vergroten.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.