U bent niet ingelogd.
Inloggen

Delta Basis

Deze cursus is alléén toegankelijk voor leraren werkzaam voor Delta Oosterhout

Ben je ingeschreven? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de cursusmaterialen die horen bij jouw cursus.

Voor wie
De basiscursus is bedoeld voor leraren in het Primair Onderwijs die met hun team passend onderwijs aan begaafde leerlingen in een inclusieve school willen gaan bieden. Je bent werkzaam in groep 1 t/m 8. Om dit te kunnen zoek je als leraar naar een theoretische onderbouwing van jouw praktisch handelen. Je hebt daarvoor een onderzoekende houding en een op oplossingen gerichte instelling. Je bent je ervan bewust dat er niet één antwoord bestaat, maar dat de bruikbaarheid van een suggestie voor interventie afhangt van jouw eigen professionele context.

Thema's

  • Wat is begaafdheid
  • Kenmerken van begaafdheid en educatieve behoeften
  • Aanpassen van de leerstof

Locatie
Online

Studielast
12 uur als onderstaand verdeeld:

  • 9 Contacturen
  • 3 Literatuurstudie

Deelnemen
Deelname aan deze cursus is mogelijk voor personeel van de scholen die behoren bij Delta Oosterhout. Nadere informatie over de cursussen en de manier van inschrijven is te verkrijgen via Delta oosterhout (Marlies Groen in't Woud- Gerritsma)
Wie is ingeschreven en een bevestiging van deelname heeft ontvangen kan zich via deze website registreren om toegang te krijgen tot het besloten deel met lesstof en cursusinformatie. Let op registratie werkt in twee stappen. De eerste stap is dat je je aanmeldt als gebruiker van de website. De tweede stap is dat jij je dan inschrijft voor de cursus waarvoor je toestemming hebt gekregen van Delta Oosterhout.

 

Inschrijven

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.