U bent niet ingelogd.
Inloggen

De Kern

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor basisschool De Kern. Werk je niet op deze basisschool, dan kun je dus niet inschrijven of deelnemen.

Tijdens deze cursus ga je voor één begaafde leerling onderwijsaanpassingen verzorgen voor één vakgebied waarin het talent van de leerling zichtbaar is maar nog meer gestimuleerd kan worden. In dit traject leggen we als het ware een vergrootglas op het proces van verkennen en afstemmen. Daardoor neemt deze eerste keer in dit studietraject het proces van verkennen en afstemmen relatief veel tijd in beslag. Het is de bedoeling dat je in de loop van de tijd (door het proces vaker te doorlopen) een vaardigheid gaan opdoen waardoor je met een beperkte tijdsinspanning tot een zo optimaal mogelijke afstemming tussen leerling, onderwijsbehoeften en onderwijs aanbod kunt komen.

De besloten pagina's van deze website bevatten het online deel van de cursus. Om toegang te krijgen tot de besloten pagina's van de website, maak je via de knop "inschrijven" aan de linkerkant van de menubalk een gebruikersaccount aan. Vervolgens registreer jij je als deelnemer aan de cursus. Binnen 48 uur* ontvang je dan bericht met ingang van welke datum jij toegang krijgt tot het besloten deel van de website.

*Schrijf jij je in vanaf 03-12-2019 dan is het pas weer mogelijk om je na 10-12-2019 toegang te geven tot de cursuspagina's.  

Inschrijven

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.