U bent niet ingelogd.
Inloggen

Passend onderwijs voor begaafde leerlingen (2.0)

Kosten & certificaat

Kosten
Deelnemen aan deze cursus kost € 850,-.
Dat is met inbegrip van alle benodigde cursusmaterialen. Je krijgt tevens toegang tot de besloten pagina's van de webiste die horen bij deze cursus. Op die besloten pagina's vind je alle materialen die je nodig hebt om de cursus te kunnen volgen.

Certificaat
Om voor het cursuscertificaat in aanmerking te komen moet je aan twee eisen voldoen:

  • de cursus wordt gegeven in drie werkdagen: je bent ten minste 5 van de 6 dagdelen volledig aanwezig.
  • je maakt een praktijkopdracht en deze is als voldaan beoordeeld.

Het beoordelingsniveau dat wordt gehanteerd voor de beoordeling van de opdrachten is gebaseerd op de professionele attitude van leraren zoals deze verwacht mag worden op bachelorniveau (vastgelegd in de zgn. Dublin descriptoren). Daarbij wordt verwacht dat de deelnemende leraar demonstreert de aangeboden leerinhouden in relatie tot haar persoonlijke leerdoelen toe te passen op dit bachelorniveau.

Tijdens deze cursus ga je na de eerste bijeenkomst aan de slag met de zelf gekozen praktijkopdracht. Je hebt dus gedurende het hele cursustraject de tijd om thuis aan je opdracht te werken. Als je een opdracht kiest, dan voer je hem dus ook echt in de praktijk uit! Tijdens de bijeenkomsten heb je de gelegenheid om feedforward op je proces en product te krijgen. We beginnen elke bijeenkomst met het werken in je leerteam en de docent schuift op die momenten aan om feedforward te verzorgen.

De studielast voor je praktijkopdracht beslaat ongeveer 17 uur.  Deze tijd zou je als onderstaand kunnen verdelen:

  • Informatie zoeken en verwerken:  5 uur
  • Uitwerken opdracht:  12 uur

Let op: het lezen van aanvullende literatuur is niet verplicht maar mag natuurlijk altijd!

 

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.