U bent niet ingelogd.
Inloggen

Medelingen i.v.m. Coronavirus

Met ingang van 16-03-2020 wordenvoor de rest van dit collegejaar alle fysieke lesbijeenkomsten vervangen door online lessen.

Ben je ingeschreven voor een van onze trajecten? Dan ontvang je tijdig bericht wat we voor jouw traject hebben geregeld. In principe vinden alle lessen plaats op de tijd dat je normaal ook les zou hebben. In dit geval blijf je echter wel gewoon thuis en zit je achter je eigen PC. 

Dit betekent dat het belangrijk is dat je nagaat of je beschikt over een computer met een camera en microfoon. Het volgen van de lessen op een mobiele telefoon wordt lastig omdat we niet alleen gebruik maken van een beeld functie, maar ook gebruik zullen maken van gedeelde schermen en een gezamenlijk white board. Tijdens de lessen zullen we steeds uitleggen hoe dat werkt en wat we van je verwachten.

Voor deze extra functie heb jij geen speciale apparatuur nodig. Alle applicaties kunnen met een gewoon beeldscherm en gewoon toetsenbord bediend worden.  

We hopen van harte op jullie begrip en medewerking voor deze ingrijpende maatregel en zullen er alles aan doen om de kwaliteit van ons onderwijs zo hoogwaardig te houden als onder de gegeven omstandigheden verwacht mag worden.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.