U bent niet ingelogd.
Inloggen

Aanbod voor studiejaar 2018-2019

Masterclasses op locatie 
Slim! Educatief verzorgt op locatie masterclasses over begaafdheid. Er worden verschillende thema's aangeboden: van het herkennen van begaafde leerlingen, onderpresteren of het verzorgen van aanpassingen in de leerstof. Je kunt zelf een eigen thema kiezen dat het beste past bij de nascholingsbehoefte van jouw organisatie.
De masterclasses zijn te organiseren per school, maar kunnen ook door het samenwerkingsverband ingekocht worden om aan te bieden onder belangstellende leerkrachten van alle scholen die behoren tot het samenwerkingsverband. Er is een maximum aantal deelnemers van 24 gesteld voor elke bijeenkomst.
Wil je weten welke masterclasses er zo al mogelijk zijn en wat een indicatie van de kosten is, bezoek dan de pagina 'Masterclasses op locatie'.

International masterclasses
We provide the opportunity to book CPD certified masterclasses.
Topics:
Underachievement and executive skills | Able Learners and Autism Spectrum Disorder | Able learners and ADHD | Twice-exceptional learners: 1+1=3 | Response to Intervention for able learners, a changed oriented approach | Challenging Education | Twice-exceptional learners, executive skills and 21st-century skills

For more information please contact us via our contact form

 

 

 

 

 

 

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.