U bent niet ingelogd.
Inloggen

Covid-19 Update

Online lessen
Op 02-09-2020 is in overleg met de opdrachtgever PPO Leiden besloten dat onder de huidige RIVM richtlijnen de kwaliteit van de cursus minder hoog is als we live op locatie lesgeven dan wanneer we overschakelen naar een live maar virtueel klaslokaal via Zoom. Dat betekent dat alle lessen online verzorgd gaan worden. Dit heeft als voordeel dat je ook van thuis uit kunt mee doen, ook als je verkoudheidsverschijnselen hebt. Je hoeft daardoor dus niet meteen een les te missen.
Je ontvangt binnenkort voor alle zestien lessen een aparte uitnodiging met een link én een password dat je nodig hebt om deel te nemen (let op je krijgt dus 16 email die je goed moet bewaren!!!). Dit doen we omdat herhaald gebruik van eenzelfde link kan leiden tot misbruik door derden. Als inlogt op Zoom, dan kom je in een digitale wachtkamer te staan. Maak alleen gebruik van het email adres dat je hebt opgegeven voor deze cursus (waarmee je dus ook gewoon op het beveiligde deel van de site kunt inloggen). Indien je van een ander adres gebruik maakt herkennen we je niet en geven we dus ook geen toegang. We geven je kort voor aanvang van de les toegang. Tijdens de les sluiten we het leslokaal af waardoor toegang niet meer mogelijk is.
Tijdens de lessen wisselen we hoorcollege, werkopdrachten zo af dat de tijd achter de PC goed is vol te houden. We lassen op tijd "wiebelmomenten" en pauzes in en zetten in op een hoog niveau van interactie.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief


Via de e-mailnieuwsbrief brengen we je enkele malen per jaar op de hoogte van de activiteiten van Slim! Educatief. We delen je gegevens nooit met derden en je kan te allen tijde uitschrijven.