U bent niet ingelogd.
Inloggen

Aanbod voor studiejaar 2017-2018

Slim! Educatief organiseert korte cursussen en masterclasses over begaafdheid voor leraren, intern begeleiders en remedial teachers die werkzaam zijn in het basisonderwijs.

Cursussen & masterclasses in Utrecht
Cursussen:
Ieder jaar organiseren we zowel voor leraren uit groep 1-2 als voor leraren uit groep 3-8 de basiscursussen 'Passend onderwijs voor begaafde leerlingen / slimme kleuters'. Deze cursussen starten éénmaal per jaar en worden altijd gegeven op onze vaste locatie in Utrecht. Het is mogelijk om deze cursus ook op je eigen locatie te laten verzorgen, bijvoorbeeld als je met je hele team de cursus wilt volgen of als je binnen een bestuur of samenwerkingsverband graag een grote groep mensen geschoold wilt hebben. Als je dat wilt organiseren dan kun je het beste contact met ons opnemen zodat we in onderling overleg tot goede afspraken kunnen komen.

Masterclasses:
Jaarlijks organiseren we een aantal masterclasses op onze vaste locatie in Utrecht. De thema's wisselen jaarlijks. U kunt u voor deze masterclasses als individuele deelnemer inschrijven. In principe wordt een masterclass maar eenmaal per jaar aangeboden.  Volg onderstaande link om te zien wat het aanbod is voor 2017-2018.

Meer weten over cursussen & masterclasses in Utrecht?

 

Masterclasses op locatie
Slim! Educatief verzorgt op locatie masterclasses over begaafdheid. Er worden verschillende thema's aangeboden: van het herkennen van begaafde leerlingen, onderpresteren of het verzorgen van aanpassingen in de leerstof. Je kunt zelf een eigen thema kiezen dat het beste past bij de nascholingsbehoefte van jouw organisatie.
De masterclasses zijn te organiseren per school, maar kunnen ook door het samenwerkingsverband ingekocht worden om aan te bieden onder belangstellende leerkrachten van alle scholen die behoren tot het samenwerkingsverband. Er is een maximum aantal deelnemers van 24 gesteld voor elke bijeenkomst.
Wil je weten welke masterclasses er zo al mogelijk zijn en wat een indicatie van de kosten is, bezoek dan de pagina 'Masterclasses'.

Meer weten over de masterclasses op locatie?

 

Maatwerk
Zou je liever zelf een traject over het onderwijs aan begaafde leerlingen willen samenstellen zodat je dit kunt afstemmen op de behoeften van je eigen organisatie? Dat kan! Als je contact met ons opneemt dan kunnen we samen bekijken waar binnen je organisatie de belangrijkste educatieve behoeften liggen en hoe we in een maatwerktraject daarop het beste kunnen gaan aansluiten. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.

Contact

 

 

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Slim! Educatief nieuwsbrief